1, Δωρεάν αποστολή, διαρκεί περίπου 7-25 ημέρες
2, DHL – 10 $, διαρκεί περίπου 3-8 ημέρες

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
1. Αφού τοποθετήσετε, θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης παραγγελίας και, στη συνέχεια, θα κανονίσουμε την αποστολή για εσάς εντός 24 ωρών.
2. Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα email που θα περιέχει την παραγγελία παρακολούθησης της αποστολής σας.
3. Ο αριθμός παρακολούθησης σάς επιτρέπει να ακολουθήσετε το πακέτο σας και να μάθετε περίπου πότε θα λάβετε την παραγγελία σας.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ/ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ
Προσφέρουμε περίοδο επιστροφής και επιστροφής χρημάτων 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την αγορά σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να έχετε τη διεύθυνση αποστολής για επιστροφή και παρακαλούμε μην στείλετε το προϊόν πίσω στην ίδια διεύθυνση αποστολής. Η ομάδα μας θα ελέγχει όλα τα λαμβανόμενα προϊόντα, επομένως πρέπει να στείλετε τα προϊόντα μόνο στη διεύθυνση επιστροφής μας.

Η αγορά σας αποστέλλεται ολοκαίνουργια. Τα αντικείμενα που επιστρέφετε σε εμάς πρέπει να βρίσκονται στην ίδια νέα κατάσταση με την παραλαβή τους. Όλα τα επιστρεφόμενα αντικείμενα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση και να θεωρηθούν ότι δεν έχουν φορεθεί πριν γίνουν δεκτά για συνολική επιστροφή χρημάτων. Το αντικείμενο πρέπει να επιστραφεί σε καινούργια και αχρησιμοποίητη κατάσταση, στα κουτιά του κατασκευαστή και με όλα τα έγγραφα (περιλαμβάνονται εγγυήσεις και κάρτες γνησιότητας), ανταλλακτικά και αξεσουάρ (συμπεριλαμβανομένων των σακουλών σκόνης) για να εξασφαλιστεί η πλήρης πίστωση. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ. Τα παπούτσια ή το κουτί της τσάντας και οποιαδήποτε άλλα αντικείμενα πρέπει να σταλούν πίσω σε ένα κυματοειδές κουτί (όπως αυτό που μπήκε) για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ζημιά. Η επιστροφή των εμπορευμάτων σας δεν θα γίνει αποδεκτή εάν δεν αποσταλεί πίσω στην κατάλληλη νέα κατάσταση. Επιστροφές που δεν γίνονται δεκτές θα απορριφθούν ή θα αποσταλούν σε εσάς με δική σας χρέωση.

Τα φθαρμένα παπούτσια δεν ανταλλάσσονται ούτε επιστρέφονται. Αν πρόκειται να δοκιμάσετε τα παπούτσια με το φόρεμά σας, σας ζητάμε να φοράτε κάλτσες ή κάλτσες και να τις φοράτε μόνο στο χαλί. Εάν τα παπούτσια γρατσουνιστούν από τη δοκιμή των παπουτσιών σε κάποιο εξάρτημα, δεν μπορούμε να τα πάρουμε πίσω. Τα παπούτσια πρέπει να επιστραφούν στην ίδια κατάσταση που παραλήφθηκαν. Φυλάξτε το κουτί στο οποίο στάλθηκαν τα παπούτσια. Αυτή είναι η καλύτερη συσκευασία για επιστροφές. Τα παπούτσια που έχουν βαφτεί δεν επιστρέφονται ούτε ανταλλάσσονται. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για το τι θα μπορούσε να συμβεί στα επιστρεφόμενα αντικείμενα κατά την επιστροφή: εάν τα λάβουμε κατεστραμμένα, δεν μπορούμε να δεχτούμε την επιστροφή.