Πολιτική εύκολης ανταλλαγής και επιστροφής 30 ημερών

Σας προσφέρουμε πολιτική εύκολης ανταλλαγής και επιστροφής τριάντα ημερών. Εάν βρείτε κάτι λάθος με τα προϊόντα μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email, Whatsapp/Ζωντανής συνομιλίας. Να θυμάστε ότι όταν λάβετε τα προϊόντα μας εντός 7 ημερών, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή. Ο αντιπρόσωπος υποστήριξης πελατών μας θα διευθετήσει την ανησυχία σας είτε για να σας ικανοποιήσει είτε να επιστρέψει τα χρήματα ή να ανταλλάξει το προϊόν. Μετά από επτά (7) ημέρες, καμία επιστροφή, ανταλλαγή ή επιστροφή χρημάτων δεν θα γίνει, δεν θα δεσμευτεί ή θα διασκεδάσει. Πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 7 ημερών μαζί με ένα στιγμιότυπο/φωτογραφία για να επισημάνετε το πρόβλημά σας, ώστε να σας διασκεδάσει εντός 30 ημερών.

Αυτή η Πολιτική επιστροφής χρημάτων θα ισχύει όταν:

Δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή των προϊόντων από τον αγοραστή.
Δεν θα γίνει αφαίρεση ετικετών από τον αγοραστή.
Εάν το προϊόν είναι σε καλή κατάσταση αχρησιμοποίητο και στην αρχική του μορφή αποστέλλεται σε εσάς από εμάς.
Εάν το παράπονο σχετικά με το προϊόν έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος μας, τότε θα κάνουμε είτε επιστροφή χρημάτων είτε αλλαγή ανάλογα με την ικανοποίησή σας.


Η Πολιτική επιστροφής χρημάτων δεν ισχύει όταν:

Εάν παραγγείλετε ένα προϊόν σε δύο διαφορετικά μεγέθη, δεν είναι επιλέξιμο για επιστροφή χρημάτων, επειδή οι πελάτες κάνουν κατάχρηση αυτής της δυνατότητας.
Έχετε αλλάξει την οπτική σας για ένα πράγμα.
Αγοράσατε ένα πράγμα ακούσια.
Ξεπεράσατε τις 30 ημέρες.
Αλλάζεις γνώμη.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αφήστε μας να στείλουμε email, Whatsapp,/Ζωντανή συνομιλία όσο το δυνατόν συντομότερα τις εικόνες του προϊόντος που παραδόθηκε και να δηλώσετε ξεκάθαρα την ανησυχία σας που βλέπετε στο προϊόν από το ένα είδε κατά την αγορά. Όταν διερευνήσουμε και επιβεβαιώσουμε το προϊόν, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να το στείλουμε πίσω για πλήρη επιστροφή χρημάτων και ο αγοραστής θα είναι υπόχρεος να πληρώσει το κόστος αποστολής και τα προ